top of page
Post: Blog2 Post

Annemarie Bruil-Vromans, The Travel Club

Tijdens de eerste Travelution InstaMeet reisden we met 3 ervaren zelfstandig

reisadviseurs van The Travel Club door de Zuid-Afrikaanse provincie Northern Cape. Een van de deelnemers was zelfstandig reisagent Annemarie Bruil-Vromans.


Na de middelbare school volgde Annemarie de opleiding Toeristisch Management bij Schoevers. Ze start vervolgens haar carrière bij de ABN AMRO bank, maar na 2 jaar vond ze het daar te saai en kon direct bij Broere Reizen terecht. “Hier heb ik een aantal jaren gewerkt als baliemedewerker, vervolgens als manager van diverse kantoren van Broere Reizen en Thomas Cook. In 2008 ben ik als ZRA begonnen, en dat doe dit nu nog steeds met veel plezier!“

 

Passie voor reizen

Als we haar vragen waar haar passie voor reizen vandaan komt, legt ze uit: ”Als kind zat ik al vaak met mijn neus in een atlas, en was dol op reisprogramma’s, waaronder de prachtige documentaires van David Attenborough. Op mijn 18e ging ik dan eindelijk voor de eerste keer vliegen en ik koos er direct voor een paar maanden te gaan werken in een Kibboets in Israël. Na die eerste vliegreis volgden er vele meer, en heb ik ondertussen al veel landen mogen bezoeken!”


Service en kwaliteit

Haar specialiteit is het leveren van service en kwaliteit. “Ik zal niet per se iedere aanvraag aannemen, want wat ik voor mijn klanten boek daar wil ik 100 procent achter staan. Ik verzorg de reis van A tot Z, klanten kunnen altijd bij mij terecht voor vragen, ik reserveer stoelen, ik check ze in en ben ook de reisassistent voor onderweg. Bovendien, als ik denk dat een bestemming niet bij een klant past, zal ik daar altijd eerlijk over zijn, samen zoeken we dan naar een passend alternatief.”


Enthousiasme

Veel ervaring heeft ze met reizen naar en in Afrika. "Die reizen vind ik ook het leukst om samen te stellen, de klanten zijn hierover vaak overweldigend enthousiast. Daarnaast boek ik graag gezinsreizen naar o.a. Azië, Costa Rica en de Verenigde Staten. Superleuk om dan de juiste accommodaties te vinden. Ik blijf net zo lang puzzelen tot ze nét in die ene boomhut op het strand kunnen verblijven, of kunnen glampen in een Nationaal Park. Om zelf te ontspannen hou ik naast reizen naar Afrika ook van eilanden die nog niet overspoeld zijn door massatoerisme en nog die echt ‘eilandvibe’ hebben, hierbij zijn Naxos, Paros en Bonaire mijn favoriete strandbestemmingen.”

Comments


bottom of page